Om Torvalla Smide AB


2012 startades Torvalla Smide AB i Handen och idag är vi är ett snabbt expanderande företag i ständig utveckling med fokus på kvalitet. Vi levererar våra slutprodukter med effektivitet och med högsta klass, enligt kundens önskemål.

Vi är ett modernt bygg- och smidesföretag som monterar och tillverkar allt inom smide och stålkonstruktioner. I företaget har vi stor erfarenhet, entusiasm och kunskap. Vår ambition är att ligga längst fram i utvecklingen när det gäller teknik, kunskap, service, miljö och kvalitet

Trygghet & Kundlösningar


Våra smeder har en gedigen kunskap. Vi har både kontor och verkstad i Handens industriområde med korta beslutsvägar och stor vilja att utvecklas till det bättre.

Vi är medlemmar i Sveriges Näringsliv, kollektivanslutna till IF Metall samt att alla våra medarbetare är behöriga för svetsning av stålkonstruktioner enligt certifiering 1090-1 och 2. Vi använder alltid kvalitetsmaterial från de ledande leverantörerna inom respektive verksamhetsområde för långsiktiga kundlösningar. Företaget innehar erforderliga entreprenad- och trygghetsförsäkringar samt stabil ekonomi.