Torvalla Smide AB


Torvalla smide AB är ett modernt bygg- och smidesföretag som monterar och tillverkar allt inom smide och stålkonstruktioner. Vi har i företaget stor entusiasm och kunskap som drivs mot nya mål och har ambitioner är att ligga längst fram i utvecklingen, både när det gäller teknik, kunskap, service, miljö och kvalitet.

Vår Historia


Företaget startades 2012. Idag har vi 12 anställda smeder som tillsammans har en gedigen kunskap inom branschen. I Haninges industriområde har vi vårt säte med både huvudkontor och verkstad, med korta beslutsvägar och stor vilja att utvecklas till det bättre.

Alltid tankar kring Kvalitet


För oss är det en självklarhet att alltid ge bästa tänkbara service till våra kunder i kombination med att seriöst beakta faktorerna kvalitet och miljö.

Vi jobbar även alltid hårt för att ge våra kunder kreativa lösningar genom våra erfarna projektledare som fullföljer era visioner.

Trygghet & Kundlösningar


Torvalla Smide AB är medlemmar i Sveriges Näringsliv, kollektivanslutna till IF Metall samt att alla våra medarbetare är behöriga för Svetsning av stålkonstruktioner enligt certifiering 1090-1+2. Vi använder alltid kvalitetsmaterial från de ledande leverantörerna inom respektive verksamhetsområde för långsiktiga kundlösningar. Företaget innehar erforderliga entreprenad- och trygghetsförsäkringar, stabil ekonomi samt F-skattsedel.