Små till stora arbeten


I vår egen smidesverkstad som är över 1000 m2 utför vi byggsmide till privat personer, byggföretag och offentliga miljön samt monterar och tillverkningar grindar, stängsel, staket med mera. Vi utför även reparationer och lagningar av stålkonstruktioner samt att vi utför allt inom svartstålsarbeten.

Montering av stålhallar


Vi är ett ledande smidesföretag inom montage av stålhallar och stålkonstruktioner. Vi är certifierade enligt EN 1090 som visar att vi uppfyller kraven för att arbeta med bärande stålkonstruktioner. Vi hjälper byggbranschen och andra företag över hela Sverige. Vi utgår från vår verkstad i södra Stockholm.Helhetslösningar & Totalentreprenad


Torvalla Smide AB utför gärna helhetsåtaganden som totalentreprenör. Vi har en bred och gedigen kunskap inom företaget samt goda kontakter med underentreprenörer som är specialister på sin del, allt för att våra kunder skall känna sig trygga med att arbetet blir korrekt utfört på angiven tid med oss som entreprenör. Vi tar fram skräddarsydda totallösningar år våra kunder och vi är gärna med från starten på projektet så att vi direkt kan bidra med vår kunskap.

Alltid tankar kring kvalitet


För oss är det en självklarhet att alltid ge bästa tänkbara service till våra kunder i kombination med att seriöst beakta faktorerna kvalitet och miljö. Vi arbetar alltid hårt för att ge våra kunder kreativa lösningar genom våra erfarna projektledare som fullföljer era visioner.